Kiinteistönhoito kesän ja talven tarpeisiin Lappeenrannassa

Laineaho Oy tarjoaa kiinteistönhoitoa Lappeenrannassa. Hoidamme niin nurmikonleikkuut ja harjaukset kuin talvikunnossapidonkin osaavin ottein. Kun annat kiinteistönhoidon käsiimme, sinun ei tarvitse käyttää itse aikaa piha-alueiden turvallisuudesta ja toimivuudesta huolehtimiseen.

Kiinteistönhoidon palvelut vuodenaikaan katsomatta

Tarjoamme kattavan valikoiman kiinteistönhoidon palveluita vuodenajasta riippumatta! Siistit ja turvalliset piha-alueet tuovat mukanaan viihtyisyyttä ja turvallisuutta – ja nostavat kiinteistön arvoa, mitä käyttäjätkin osaavat arvostaa. Palveluihimme kuuluu myös päivystys kiireellisten tilanteiden varalle.

Kiinteistönhoidon palveluihimme kuuluvat mm.:

  • Talvikunnossapito
  • Nurmikonleikkuu ja viheralueiden kunnossapito
  • Piha-alueiden ja teiden harjaukset
  • Pihatyöt.

Palvelukokonaisuus tarpeidesi mukaan

Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina asiakkaan tarpeen mukaan. Voit hankkia meiltä joko yksittäisen tarvitsemasi palvelun tai kaiken, mitä kiinteistösi pitäminen kunnossa edellyttää. Tarvitsetko pelkästään nurmikonleikkuuapua? Se onnistuu! Vai antaisitko mielelläsi kaiken kesä- ja talvikunnossapidon eri osa-alueineen ammattilaisen hoidettavaksi? Olemme palveluksessasi – pyydä tarjous!


Tiesithän, että saat meiltä helposti myös muuta tarvitsemaasi rakentamiseen ja remontointiin. Tarjoamme kaiken pienistä nikkaroinneista ja piharakennusten pystyttämisestä isompiin rakennustöihin. Myös remontit kuuluvat palveluvalikoimaamme. Tutustu palveluihimme ja kysy tarvittaessa lisää!

Lumien poistaminen osana kiinteistön kunnossapitoa

Piha-alueiden kunnossapito ja liukkauden torjunta kuuluvat kiinteistön omistajan tai haltijan hoidettaviin asioihin. Talvikeleillä on pidettävä huolta siitä, että kulkuväylillä ei ole lumen muodostamia kulkuesteitä tai liukastumisvaaran aiheuttavia kohtia. Lumi ja jää on siis syytä poistaa asiaankuuluvalla tavalla.

 

Jos lumi jätetään paikalleen, siitä voi aiheutua muutakin haittaa. Sulaessaan lumi rasittaa salaojia ja saattaa jopa imeytyä rakennuksen perustuksiin. Auraamme, siirrämme ja kuljetamme lumet sopimuksen mukaan. Huolehdimme myös pihan hiekoituksesta ja muista liukkaudenestotoimista ammattitaidolla. Lue lisää talvikunnossapidon palveluistamme ja kysy tarvittaessa lisää!

Tarjoamme kiinteistönhoitoa vuodenaikaan katsomatta Lappeenrannassa!

 

Ota yhteyttä!