Ketterä ja monipuolinen nosturipalvelu!

Nosturipalvelut ja nostotyöt ammattitaidolla Lappeenrannassa

 

Monipuolinen palvelutarjontamme kattaa myös laaja-alaiset nosturipalvelut, joita toimitamme kuormaus- ja kahmarinostureilla varustetuilla kuorma-autoillamme. Nosturipalvelumme käsittää mm. asennus- ja huoltonostot, kappaletavarakuljetukset, tavaratoimitukset, risukuljetukset, suursäkkien nostot, maa- ja kiviaineksien levitystyöt sekä jätenoudot. Palvelumme on apunasi, kun tavaraa tai materiaalia tulee nostaa ja/tai kuljettaa paikasta A paikkaan B luotettavasti ja ammattitaidolla. Toimimme Lappeenrannasta käsin ja palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Etelä-Karjalan alueella, mutta tarvittaessa palvelemme koko Suomen alueella!

 

Kuormausnostureiden uusin teknologia yhdistettynä rautaisiin alansa ammattilaisiin tarjoaa asiakkaillemme loppuunsa hiotun palvelukokonaisuuden, jossa asiakkaan tarpeet huomioidaan ja homma toimii. Uusi kalusto tuottaa myös toimintavarmuutta ja tehokkuutta moninaisiin projekteihin - työmaat eivät seiso kaluston ollessa korjattavana. Työskentely on myös turvallista, kun älykkäät turvallisuusavustimet avustavat onnistuneissa työtehtävissä. 

 

Kaikki palvelumme ovat täysin räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti. Voit luottaa, että nosturipalvelumme toimii sovitun mukaisesti, ilman ylimääräisiä yllätyksiä tai piilokustannuksia. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarvitsemistanne palveluista!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!
 • NOSTURIPALVELU
 • NOSTOPALVELU
 • KAPPALETAVARANOUDOT
 • KUORMAUSNOSTURI
 • KUORMAUSPALVELU
 • NOSTURITYÖT
 • HENKILÖNOSTOT
 • TEOLLISUUSNOSTOT
 • ELEMENTTIASENNUKSET
 • KATTOTUOLIEN NOSTOT
 • HAALAUSTYÖT
 • KAHMARIKULJETUKSET
 • RISUKULJETUKSET
 • KOURANOUDOT
 • ASTIATYHJENNYKSET
 • TAVARATOIMITUKSET
 • LAITENOSTOT
 • HUOLTONOSTOT
 • ASENNUSNOSTOT
 • JÄTENOUDOT
 • PIHARAKENNUSTEN NOSTOT
 • SUURSÄKKIEN TOIMITUKSET
 • VENEIDEN NOSTOT & SIIRROT

KALUSTO

Renault C440 6x2 - Työmaiden linkkuveitsi

KOUKKULAITTEELLA & KUORMAUSNOSTURILLA VARUSTETTUNA

Kantavuus

14 700 kg

KoukkulaiteMultilift Ultima 21 SL 51
KuormausnosturiHiab X 192 E-5 HiPro
Nosturin tyyppi15,2 tm
Ulottuvuus15,4 m
EuroluokkaEURO VI
Jätehuoltorekisterissä
Liikenneluvallinen

 

Nostokaavio

Scania R620 6x4 - Kierrättäjän kaveri

KOUKKULAITTEELLA & KAHMARINOSTURILLA VARUSTETTUNA

Kantavuus

15 000 kg

KoukkulaiteMultilift XR 20 SL 59
KuormausnosturiKesla 2014ZT
Nosturin tyyppi14,0 tm
Ulottuvuus9,5 m
EuroluokkaEURO V
Jätehuoltorekisterissä
Liikenneluvallinen

 

Teollisuuden nostot uusinta teknologiaa sisältävällä kuormausnosturilla!

Nosturipalvelumme tarjoavat teollisuuden yrityksille toimivan ratkaisun erilaisiin nosto-, huolto- ja asennustehtäviin. Toimintavarma kalusto ja osaavat ammattilaisemme tarjoavat asiakkaillemme joustavan ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn palvelukokonaisuuden tilauksesta toteutukseen. Toteutamme esimerkiksi elementtien, säiliöiden, laitteiden ja piharakennusten nostot ja kuljetukset sekä tavaratoimitukset tukuista tai välivarastoista. Kysy myös henkilönostoista!

Rakentamisen nostotöissä tehokkuus ja tarkkuus ovat valttia!

Monipuoliset nosturipalvelumme ovat oiva apu niin pienille kuin suurille rakennustyömaille. Kalustollamme onnistuvat mm. materiaalien nouto- ja toimitustyöt, kaiken kattavat asennus- ja nostotyöt, kahmarinoudot, jätelavojen ja -pakkien tyhjennykset, konenostot sekä suursäkkien nostot ja toimitukset.

 

Monipuolisen palvelutarjontamme ansiosta olemme rakentajan paras kaveri. Nosturipalveluidemme lisäksi tarjoamme mm. laaja-alaiset kuljetuspalvelut, joustavat vaihtolavaratkaisut ja kokonaisvaltaiset kierrätyspalvelut. 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Risukuljetukset

Kalustollamme noudamme ja toimitamme myös risusavotan myötä kaadetut risut, puut ja kannot kierrätykseen. Kahmariautolla noutaessa pääset eroon risuista kustannustehokkaasti ja vaivattomasti - riittää, että kasaat risut liikennöitävän tien yhteyteen. Risut saadaan pakattua kuorma-autoon kyytiin erittäin tehokkaasti, joten muuten useita peräkärrykuormia ja -lastauksia vaativa operaatio toteutuu kädenkäänteessä!

 

Tarjoamme risukuljetusten lisäksi monipuolisia kiinteistönhoidon palveluita, kuten kantojen jyrsintää ja nurmikonleikkuuta! Lue lisää täältä!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Maa- ja kiviaineksien levitystyöt

Kahmariautollamme erilaisten maa- ja kiviaineksien, kuten istutusmullan, kuorikatteen tai kivituhkan toimittaminen asennuspaikalle asti on erittäin kustannustehokas ja kätevä ratkaisu levitysmäärästä ja -paikasta riippumatta! Ainekset toimitetaan ja levitetään yhdellä ja samalla autolla, jolloin kuljetuskustannukset sekä materiaalin levittämiseen kuluva aika ja vaiva vähenevät merkittävästi. Kahmarilla multien ja murskeiden levittäminen on erityisen helppoa esimerkiksi yksittäisten istutusten, istutusaltaiden täyttöjen tai rinnekohteiden tapauksissa. Nosturillamme saamme levitettyä tai ripoteltua materiaalit jopa 15-metriin asti kuorma-autosta! Tarvittaessa myös vanhat materiaalit voidaan poistaa uusien tieltä kahmarilla käden käänteessä samassa toimituksessa. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Suursäkkien toimitukset ja nostot

Toimitamme suursäkkejä kaikenlaisiin kohteisiin. Suursäkki on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi materiaalitoimituksille ja jätteiden keräykseen, kun tila on vähissä tai materiaalin tarve on pieni. Suursäkkien ohella myös klapisäkkien toimitukset ja nostot onnistuvat vaivatta kauttamme! Nosturipalvelumme on apunasi säkkien toimittamiseen, nostamiseen, siirtämiseen tai tyhjentämiseen liittyvissä tarpeissa. Nosturimme 15 metrin ulottuvuudella säkkien nostaminen lähelle niiden tyhjennys- tai täyttöpaikkaa helpottaa työhön käytettävää aikaa ja vaivaa merkittävästi!

 

Lisäksi kauttamme voi tilata myös maa- ja kiviaineksia suursäkkitoimituksina. Tilatessasi maa- ja kiviainekset säkkitoimituksena voit käyttää tyhjiksi jäävät suursäkit jätteiden keräämiseen, ja tilata täytettyjen säkkien noudon meiltä - hoidamme jätteiden kierrättämisen puolestasi!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Leikki- ja turvahiekan vaihdot

Hiekkalaatikoiden leikkihiekka ja leikkialueiden turvahiekka suositellaan vaihdettavan paikallisten viranomaisten suositusten mukaisesti. Yleisin suositus leikkihiekan vaihdolle on kerran vuodessa ja turvahiekalle kerran kahdessa vuodessa. 

 

Toimitamme leikki- ja turvahiekan vaihtoja kätevästi nosturiautollamme kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi hiekkalaatikkojen osalta leikkihiekan vaihto onnistuu yleensä yhdellä käynnillä - toimitamme uuden hiekan kohteeseen, lastaamme vanhan hiekan automme kyytiin, asennamme uuden hiekan ja toimitamme vanhan hiekan asianmukaiseen kierrätykseen. 15 metriin ulottuva kahmarinosturimme ansiosta hiekanvaihto onnistuu ilman ylimääräistä vaivaa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Muut nosturipalvelut

Kauttamme onnistuvat listattujen nosturipalveluiden lisäksi lähes kaikki nostamista tai kuljettamista vaativat kuljetustehtävät, joita aiemmin esitellyllä kalustollamme pystytään nostamaan. Otathan rohkeasti yhteyttä - autamme varmasti!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!