Tehokas ja nopea kuljetuspalvelu!

Kuljetuspalvelu

Kuljetukset nykyaikaisella ja monipuolisella kalustolla Lappeenrannassa ja lähialueilla

 


Romunoudot

Kuljetuspalveluna saat meiltä kierrätysmateriaalien kuljetukset - noudamme kierrätykseen kelpaavat tavarat ja romun halutessasi paikan päältä.

Jos uskot, että omat metalliromusi eivät riitä maksuttomaan hakupalveluun Lappeenrannan lähialueilla, kehoita omia naapureitasi tai muita lähiyhteisönne asukkaita keräämään heidän omat romut nurkistaan. Suuremmalla romumäärällä kuljetus onnistuu nopeammin ja teet samalla lähiseudustasi siistimmän! 

 

Vaihtolavat

Teemme vaihtolavakuljetukset, joiden yhteydessä toimitamme näppärät vaihtolavat työmaallesi. Vaihtolavoihin keräät rakennusjätteen kätevästi ja pidät työmaasi siistinä. Vaihtolavat ovat kätevä ja tehokas vaihtoehto myös kotitalouksien suursiivouksiin.

 

Romunkeräyskampanjat

Järjestämme myös mielellämme erilaisia romunkeräyskampanjoita yhteistyössä kuntien, yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Haemme romut keräyspaikalta nosturilla varustetulla kuorma-autolla tai voimme toimittaa keräyspaikalle keräilyastiat ja lavat sopimuksen mukaan. Romunkeräyskampanjat ovat erinomainen keino kerätä yhteisönne voimavarat yhteen ja hyötyä metallinkeräyksestä myös rahallisesti! Metallinkeräys on täysin normaalista poikkeava varainkeruutapa, jossa tukijan ei tarvitse ostaa tukeakseen, vaan voi luopua veloituksetta ylimääräisestä, rikkoutuneesta tai käyttämättömästä materiasta. Paitsi tuettavan yhteisön kassa, myös siistiytyvä ympäristö ja materiaalipulasta kärsivä teollisuussektori kiittävät vastuullisen kierrätysvalinnan tekijää. 

Nyt on siis aika kerätä yhteen yhteisönne voimavarat ja kutsua esimerkiksi joukkueenjäsenet perheineen, seuran toimihenkilöt, fanit ja someseuraajat sekä yhteistyökumppanit mukaan! Kyseessä on täysin räätälöitävissä oleva palvelukokonaisuus, josta kerromme mielellämme lisää asiasta kiinnostuneille. Ota yhteyttä!

 

Pienkeräykset

Toimitamme metallin- ja/tai SE-romunkeräys astiat myös esimerkiksi yrityksien toimitiloihin! Oli kyseessä sitten ravintola, toimisto tai teollisuuden ammattilainen, meiltä löydät aina sopivan ratkaisun. Käteviin ja tarpeisiisi sopiviin keräysastioihin keräät ylimääräiset tai rikkoutuneet romut noudettavaksi sopimuksen mukaisesti. Kysy tarjous omiin tarpeisiisi sopivasta palvelukokonaisuudesta! Saat meiltä oheispalveluina myös tarvittaessa jätedirektiivien mukaisen raportoinnin. 


Talvikunnossapito

Palveluumme kuuluu myös teiden ja pihojen talvikunnossapito - teemme huolelliset lumityöt, lumenajot sekä hiekoitukset tehokkaalla kalustollamme. 

Toteutamme lumenajoja tehokkaalla kalustollamme asiakastilauksina tai tarvittaessa alihankintana. Kysy tarjous!


Kysy meiltä myös risukuljetuksia!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!