Tehokas ja nopea kuljetuspalvelu!

Kattavat kuljetuspalvelut monipuolisella kalustolla Lappeenrannassa ja lähialueilla

 

 

Tarjoamme laadukkaat, tehokkaat ja monipuoliset palvelut metallinkierrätyksen, kuljetus- ja vaihtolavapalveluiden, roskalavapalveluiden, koneurakoinnin, talvikunnossapidon, kiinteistönhoidon sekä rakentamisen ja remontoinnin saralla. Palvelujen monipuolisuus on valttimme. Tarjoamme kattavat kuljetuspalvelut esimerkiksi rakennusprojekteihin tai kiinteistönomistajalle. Saat kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta kierrätysasioihin, rakentamiseen tai kiinteistönhoitoon liittyen.

 

Meiltä saat laadukkaat kuljetuspalvelut joihin kuuluvat romunoudot; noudamme veloituksetta suuremmat erät romumetallia ja romuautot Lappeenrannassa ja lähialueilla. Hoidamme yhteiskunnalliset vastuut mallikkaasti ja asianmukaisesti. Meillä on jäte- ja ympäristölain mukaiset luvat ja tarjoamme kierrätykseen liittyen kaikki tarvittavat asiakirjat jäteraportoinnista kirjanpitoon, kuten myös esimerkiksi romunoutoja tehdessämme yritystoimijoilta. Meidän kauttamme tilatun jätepalvelun osalta, voi olla aina täysin varma jätteiden asianmukaisesta kierrätyksestä kaikkien palveluidemme osalta.

 

Kattavat kuljetuspalvelut käsittävät myös pienemmät noudot, kuten esimerkiksi rikkoutuneiden kodinkoneiden noudot, toimistojen ATK-romut ja palvelemme kaikissa kierrätykseen liittyvissä asioissa. Toimitamme keräysastiat eri jakeille. Tarjoamme sähköiset raportointipalvelut, joiden avulla yrityksesi voi raportoida omat jätteensä kätevästi. Toimitamme kaikki tarvittavat asiakirjat palvelusta. Etunamme on lyhyet vasteajat, koska pystymme toimimaan pienen yrityksen joustavuudella. Toimitamme tarpeidenne mukaan vaihtolavat, siirtolavat, roskalavat joko jatkuviin tai yksittäisiin tarpeisiin.

 

Kaikki palvelumme ovat täysin räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti. Voit luottaa, että vaihtolavapalvelumme toimii sovitun mukaisesti, ilman ylimääräisiä yllätyksiä tai piilokustannuksia. Kauttamme voit järjestää myös romunkeräyskampanjat kyläyhdistyksille tai urheiluseuroille. Romunkeräys tuo rahallista hyötyä! Ota yhteyttä ja keskustellaan tarvitsemistanne palveluista!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!
 • ROMUNOUDOT
 • ROMUAUTONOUDOT
 • JÄTENOUDOT
 • KOURANOUDOT
 • PIENNOUDOT
 • KODINKONENOUDOT
 • SER-NOUDOT
 • SUURTAVARANOUDOT
 • VAIHTOLAVAT
 • SIIRTOLAVAT
 • ROSKALAVAT
 • ROMUNKERÄYSASTIAT
 • KONEKULJETUKSET
 • KALUSTOKULJETUKSET
 • RISUKULJETUKSET
 • KLAPITOIMITUKSET
 • LUMENAJOT
 • MAA- JA KIVIAINESTOIMITUKSET
 • ROMUNKERÄYSKAMPANJAT

Maksuttomat romunoudot Lappeenrannan alueella!

Kuljetuspalveluna saat meiltä kierrätysmateriaalien kuljetukset - noudamme kierrätykseen kelpaavat tavarat ja romun halutessasi paikan päältä. 

Jos uskot, että omat metalliromusi eivät riitä maksuttomaan hakupalveluun Lappeenrannan lähialueilla, kehoita omia naapureitasi tai muita lähiyhteisönne asukkaita keräämään heidän omat romut nurkistaan. Suuremmalla romumäärällä kuljetus onnistuu nopeammin ja teet samalla lähiseudustasi siistimmän! 

Tilaa romunouto!

Toimitamme kätevät vaihtolavat kaikkiin urakoihin!

Teemme vaihtolavakuljetukset, joiden yhteydessä toimitamme näppärät vaihtolavat työmaallesi. Vaihtolavoihin keräät rakennusjätteen kätevästi ja pidät työmaasi siistinä. Vaihtolavat ovat kätevä ja tehokas vaihtoehto myös kotitalouksien suursiivouksiin.

Lue lisää vaihtolavoista!

Romunkeräyskampanjat seuroille ja yhdistyksille!

Järjestämme myös mielellämme erilaisia romunkeräyskampanjoita yhteistyössä kuntien, yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Haemme romut keräyspaikalta nosturilla varustetulla kuorma-autolla tai voimme toimittaa keräyspaikalle keräysastiat ja -lavat sopimuksen mukaan. Romunkeräyskampanjat ovat erinomainen keino kerätä yhteisönne voimavarat yhteen ja hyötyä metallinkeräyksestä myös rahallisesti! Metallinkeräys on täysin normaalista poikkeava varainkeruutapa, jossa tukijan ei tarvitse ostaa tukeakseen, vaan voi luopua veloituksetta ylimääräisestä, rikkoutuneesta tai käyttämättömästä materiasta. Paitsi tuettavan yhteisön kassa, myös siistiytyvä ympäristö ja materiaalipulasta kärsivä teollisuussektori kiittävät vastuullisen kierrätysvalinnan tekijää. 

Nyt on siis aika kerätä yhteen yhteisönne voimavarat ja kutsua esimerkiksi joukkueenjäsenet perheineen, seuran toimihenkilöt, fanit ja someseuraajat sekä yhteistyökumppanit mukaan! Kyseessä on täysin räätälöitävissä oleva palvelukokonaisuus, josta kerromme mielellämme lisää asiasta kiinnostuneille.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Noutopalveluja pienempiinkin tarpeisiin!

Sanoiko pesukone sopimuksensa irti? Lojuuko nurkissasi epämääräinen kasa rikkinäistä tai ylimääräistä elektroniikkaa?

Noudamme myös pienemmät erät romua kierrätykseen esimerkiksi kuljetusmahdollisuuksien, tavaroiden koon tai omien aikataulujen puuttuessa peliin! Meille mikään tavara ei ole liian suuri tai painava - autamme varmasti! Kysy tarjous!

 

Toimitamme myös metallin- ja SE-romunkeräysastiat esimerkiksi yrityksien toimitiloihin! Oli kyseessä sitten ravintola, toimisto tai teollisuuden ammattilainen, meiltä löydät aina sopivan ratkaisun. Käteviin ja tarpeisiisi sopiviin keräysastioihin keräät ylimääräiset tai rikkoutuneet romut noudettavaksi sopimuksen mukaisesti. Kysy tarjous omiin tarpeisiisi sopivasta palvelukokonaisuudesta! Saat meiltä oheispalveluina myös tarvittaessa jätedirektiivien mukaisen raportoinnin. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Tehokkaat ja vaivattomat risukuljetukset!

Kalustollamme noudamme ja toimitamme myös risusavotan myötä kaadetut risut, puut ja kannot kierrätykseen. Kahmariautolla noutaessa pääset eroon risuista kustannustehokkaasti ja vaivattomasti - riittää, että kasaat risut liikennöitävän tien yhteyteen. Risut saadaan pakattua kuorma-autoon kyytiin erittäin tehokkaasti, joten muuten useita peräkärrykuormia vaativa operaatio toteutuu kädenkäänteessä!

 

Tarjoamme risukuljetusten lisäksi monipuolisia kiinteistönhoidon palveluita, kuten kantojen jyrsintää ja nurmikonleikkuuta! Lue lisää täältä!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Talvikunnossapitoa kiinteistöille yksittäisiin tai jatkuviin tarpeisiin!

Palveluumme kuuluu myös teiden ja pihojen talvikunnossapito - teemme huolelliset lumityöt, lumenajot sekä hiekoitukset tehokkaalla kalustollamme. 

Toteutamme lumenajoja tehokkaalla kalustollamme asiakastilauksina tai tarvittaessa alihankintana.

Lue lisää talvikunnossapidosta!

Konekuljetukset koko Suomeen!

Monipuolinen kalustomme muuntuu myös erilaisten koneiden kuljetukseen! Toimitamme mm. pyöräkoneet, kaivinkoneet ja traktorit työmaalta toiselle tai huoltoihin Kaakkois-Suomen ja tarvittaessa koko Suomen alueella. Kauttamme myös mm. venepukkien siirrot!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!