Tehokas ja nopea kuljetuspalvelu!

OTA YHTEYTTÄ!

Kuljetukset nykyaikaisella ja monipuolisella kalustolla Lappeenrannassa ja lähialueilla


Kuljetuspalveluna saat meiltä kierrätysmateriaalien kuljetukset - noudamme kierrätykseen kelpaavat tavarat ja romun halutessasi paikan päältä.

Teemme vaihtolavakuljetukset, joiden yhteydessä toimitamme näppärät vaihtolavat työmaallesi. Vaihtolavoihin keräät rakennusjätteen kätevästi ja pidät työmaasi siistinä. Vaihtolavat ovat kätevä
ja tehokas vaihtoehto myös kotitalouksien suursiivouksiin.

Jos uskot, että omat metalliromusi eivät riitä maksuttomaan hakupalveluun Lappeenrannan lähialueilla, kehoita omia naapureitasi tai muita taloyhtiön asukkaita keräämään heidän omat romut nurkistaan. Suuremmalla romumäärällä kuljetus onnistuu nopeammin ja teet samalla lähiseudustasi siistimmän! 

Järjestämme myös mielellämme erilaisia romunkeräyskampanjoita yhteistyössä kuntien, yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Haemme romut keräyspaikalta nosturilla varustetulla kuorma-autolla tai voimme toimittaa keräyspaikalle keräilyastiat ja lavat sopimuksen mukaan.

 

Toimitamme metallin- ja/tai SE-romunkeräys astiat myös yrityksen toimitiloihin!

Palveluumme kuuluu myös teiden ja pihojen talvikunnossapito - teemme huolelliset lumityöt, lumenajot sekä hiekoitukset tehokkaalla kalustollamme.

Kysy meiltä myös risukuljetuksia!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!