Romuajoneuvojen kierrätykset veloituksetta!

OTA YHTEYTTÄ!

Romuautojen kierrätys

Suomen lain mukaan ajoneuvon viimeisen omistajan tulee viedä romuajoneuvo kierrätykseen viralliselle vastaanotto-paikalle. Suomen Autokierrätys Oy on valtuuttanut meidät viralliseksi vastaanottopaikaksi.

 

Meidän kautta pääset eroon romuautostasi ilman mitään kuluja. Saat autostasi romutustodistuksen, joka päättää kaikki omistajan vastuut autosta ja poistaa auton lopullisesti kaikista rekistereistä. Tämän jälkeen auto siirtyy kierrätysprosessiin, jossa auton materiaalista kierrätetään jopa 95 prosenttia.


Kun tuot autosi romutettavaksi meille, 

  • auto poistetaan Traficomin rekisteristä
  • saat virallisen romutustodistuksen, joka päättää omistajan vastuut autosta (ajoneuvovero, vakuutukset)
  • auto kierrätetään 95 prosenttisesti, auton romumetalli sataprosenttisesti.

Romutamme myös muut rekisterissä olevat ajoneuvosi, kuten moottoripyörät, mopot, perävaunut ja traktorit. Romutustodistus tulee tehdä jokaisesta ajoneuvosta, joka on rekisteröity tiekäyttöön. Pelkkä rekisteristä poisto ei riitä lopulliseen poistoon, vaan tämän tekee ainoastaan romutustodistus. Tuomalla ajoneuvosi meille, varmistut siitä, että autosi tai sen tiedot eivät jää mihinkään rekistereihin. 


Voimme myös tarvittaessa noutaa romuautosi. Noudamme autoja veloituksetta Lappeenrannasta ja lähialueilta.


Ajoneuvon voi luovuttaa romutettavaksi myös ajoneuvon omistajan valtuuttama henkilö. Tästä voit tulostaa valmiin valtakirjapohjan. Myös kuolinpesän nimissä olevan ajoneuvon romuttaminen onnistuu.

 

Autoa romuttaessa auton omistajan tai valtuutetun tulee todistaa henkilöllisyytensä. Myös mahdollisen rekisteriotteen voi tuoda mukanaan. Auton romuttaminen onnistuu myös ilman rekisteriotetta auton rekisteri- tai valmistenumerolla. 

Vastaanotamme myös renkaita! Vastaanotamme niin vanteettomat kuin vanteelliset renkaat maksutta.

Jos tarpeenasi on päästä eroon romuautostasi, ota rohkeasti yhteyttä, autamme varmasti!

Myymme myös varaosia pihallamme olevista romuautoista!

Romuajoneuvon noutolomake

Henkilötiedot

Ajoneuvon tiedot

Tilaan ajoneuvolle noudon.
Toimitan ajoneuvon itse.
Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikein ja annan Laineaho Oy:lle luvan käyttää antamiani henkilötietoja palvelun tuottamiseksi. *