Metallinkierrätykset vastuullisesti ja rautaisella ammattitaidolla.

OTA YHTEYTTÄ!

Metallinkierrätystä Lappeenrannassa

Laineaho Oy hoitaa kaikki metallinkierrätykset veloituksetta Lappeenrannassa Pikkalanlähteenkadulla!


Otamme vastaan kaikki metalliromusi maksutta. Metalliromuksi lasketaan jäte, jonka painosta vähintään puolet on metallia. Meille kelpaavat siis kaikki romumetallit säilyketölkeistä ruohonleikkureihin ja romuautoihin. 

 

Noudatamme ympäristö- ja jätelainsäädäntöä ja olemme Suomen Romukauppiaiden Liiton jäsen. Emme veloita metalliromua tuotaessa punnitus- tai vastaanottomaksuja, eli pääset romuistasi eroon täysin veloituksetta.

 

Aukioloaikojemme ulkopuolella voit tuoda romusi ulkolavallemme, joka sijaitsee pääporttimme vieressä.

Romunoudot

Tarpeen tullen voimme myös noutaa metalliromusi pois nurkistasi. Noudamme suuret romuerät veloituksetta Lappeenrannasta ja lähialueilta! Kysy tarjous!

Romumetallien osto

Ostamme arvometallit, autojen katalysaattorit, lyijyakut ja suuremmat määrät romumetallia kilpailukykyisin hinnoin. Saat ostometalleista hyvityksen ja varmistut niiden vastuullisesta kierrätyksestä. Täältä löydät arvometallihinnastomme, josta saat selville arvometalliesi ajankohtaisen hinnan.

Renkaiden vastaanotto

Vastaanotamme myös renkaita. Vastaanotamme niin vanteettomat kuin vanteelliset renkaat täysin veloituksetta! Kun tuot kierrätettävät renkaat meille, varmistut niiden vastaanotosta valtakunnalliseen kierrätysjärjestelmään. Suomessa käytännössä jokainen rengas uudelleenkäytetään tai kierrätetään asianmukaisesti. Olemme Suomen Rengaskierrätyksen virallinen renkaiden vastaanottopiste.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää